Tjenester

Gratis befaring

Vi holder til i Lillestrøm og omegn. Ta kontakt så kommer vi på gratis befaring, og gir deg en fornuftig pris på oppdraget.

Trefelling & Beskjæring

Vi tilbyr både bakkefelling og felling av trær ved klatring. Det spiller ingen rolle hvordan tresort, vi fjerner det for deg. Vi beskjærer alle typer trær og busker. Beskjæring og fjerning av hekker gjør vi også. Dette er tjenester vi utfører hele året.

Stubbefresing

Vi tilbyr stubbefjerning ved bruk av en stubbefreser. Dette gir minimal skade på området rundt stubben som skal fjernes, og effektivt tar vekk stubben med røtter. 

Vedlikehold av gressplen

Vi tilbyr legging av ferdigplen i tillegg til plenpleie og fast klipping av plen. Vi har sitteklipper som gjør arbeidet nøye og raskt.

Bortkjøring

Vi tilbyr bortkjøring av hageavfall i forbindelse med fjerning av busker og trær, eller annet hageavfall du vil ha fjernet. 

Borettslag & Privatpersoner

Vi tilbyr samtlige tjenester til borettslag i tillegg til privatpersoner, uavhengig om det er faste oppdrag eller enkeltoppdrag.

Planting & hageplanlegging

Planlegging av et best mulig utemiljø er noe vi også tilbyr. Hvilke planter som egner seg for deres ønsker og behov, samt hvilke smarte løsninger som kan egne seg til deres uteområde, om det så er privat eller utemiljø i borettslag eller næringseiendom, vi kan hjelpe dere.